Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (117)

 1. Hallo Karel,hoe ga ik wat toevoegen aan,
  de familiepagina?Sterre staat er nog niet op en jaylano ook nog niet laat het me even weten,verder vind ik het leuk om door deze stamboomsite te bladeren goed gedaan.
  groetjes marianne

 2. Hallo Ik ben Joop Esser en ben nieuw op deze site
  Mijn vraag luidt dan ook meteen. Hoe kan ik mijn stamboom ( 30000 pers.) Opgemaakt in Aldfaer.
  In deze site invoeren,zodat het voor iedereen toegankelijk is.
  Met hartelijke dank voor Uw hulp.
  Groetjes (op mijn verjaardag) Joop

 3. Vroeger in mijn jeugd heb ik een meisje gekend met de naam Willy Rebergen uit Den Dolder. Zij kwam vaak bij haar familie?? op vakantie in Stadskanaal In de Massop-stamboom kwam ik dezelfde naam tegen. Zij was gehuwd met ene Han Massop, maar helaas overleden. Mij vraag is of zij inderdaad de vrouw was die ik als meisje gekend heb.

  1. Dag Nanne, De Historische Vereniging Den Dolder heeft de vermelding van Willy’s geboorte in de plaatselijke krant gevonden. En vandaag in het archief ook een foto van wss Willy en haar 6 jaar jongere zusje Everdina gevonden. Hun moeder was Elisabeth Gerrits uit Groningen. Schrijf ons een berichtje als u interesse heeft in de foto. Mvg, HVDD

 4. goedendag,
  Op deze manier probeer ik in kontakt te komen met Wim Massop. De zoon van Catharina en een broer van Annie.
  Wij kwamen vroeger veel bij Tante Catharina en oom Henk. Mijn oma Johanna van Wanrooij was een zus van Catharina en zat daat geregeld, bijna iedere dag.
  Wij woonden in de Spaarnhovenstraat 22, Catharina en Henk woonden in de Bamtamstraat naast hun dochter Annie. Mijn vader heette Co Huis in ’t Veld.
  Ik wilde graag weten of Wim Massop foto’s heeft van Martinus en Barendina van Wanrooij, de ouders van Catharina en Johanna.
  Als dat zo is, is mijn vraag of Oom Wim kontakt met mij wil opnemen. Mijn email is 2009maxbrandy@gmail.com
  Met vriendelijke groet,
  Jo Huis in ’t Veld

 5. ik zou graag willen weten hoeveel massop er in twente wonen mij moeder was massop wij zouden graag in contract met iemand van de familie neen eens contractmet mij op

  vriedelijk groet marietje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *