Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (117)

 1. Vandaag 09-08-2016,hebben wij afscheid moeten nemen, van ons vader Henk Massop vader van sonja, harrie,yvonne,corrie en karin, weduwe van lenie zwemmer.En zoon van Hendrikus Theodorus Johannes Massop en Catherina van Wanrooij.En broer van (Martinus,Annie,Ina, en Willem Massop) rust zacht pa. Bij toeval paseerde ik deze Massoppen site.👍🏽top

 2. Hallo mijn naam is Mary Reurings en ik ben de oudste kleindochter van Wilhelmina Mastop getrouwd met Cornelis Aarsman te Kamerik.

  Het is een grote familie. Hoe komt het dat de naam Mastop afgewisseld wordt door de naam Massop

 3. hallo allemaal,
  ik ben de kleindochter van Martinus Massop en Nel Zomers.Ze zijn inmiddels al een tijd niet meer onder ons maar ik mis ze nog elke dag. Ook denk ik nog heel vaak aan mijn opa Martinus Massop.
  Ik weet dat er een aantal jaren terug een familie reünie geweest is, omdat ik niet zo een fijne relatie met mijn eigen ouders heb ben ik daar helaas niet bij geweest. Mijn broertje vertelde mij dat er wel een meneer was die heel erg op mijn opa leuk, dit was een broer van Martinus Massop. Vroeger ging ik wel eens met mijn opa mee naar zijn zus "tante Annie",die ook in haarlem noord woonde. Het lijkt mij leuk als er nog broers of zussen of anderen mensen zijn die mij verhalen over mijn opa willen vertellen.
  lieve groetjes, annabelle

 4. Zeer interessant de stamboom maar nu heb ik 1 opmerking er staat dat ik van het vrouwelijke geslacht ben alleen ben ik een man…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *